10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel a ajuns in sferturi

Pavel a ajuns in sferturi

Andrei Pavel se simte foarte bine in Suedia, calificindu-se in turul trei al turneului international masculin de tenis de la Stockholm, dotat cu premii in valoare totala de 643.750 de euro. In optimile de finala ale competitiei, Pavel, desemnat cap de serie numarul 3, l-a invins pe cehul Michal Tabara, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3.

Daca pina acum tenismanul roman a avut un culoar favorabil, el va avea un meci mai greu in sferturi, unde il va intilni pe reprezentantul gazdelor, Thomas Johansson, care a cistigat disputa cu compatriotul sau Robin Soderling, favoritul numarul 6, tot dupa trei seturi, 1-6, 7-6 (2), 6-4. Partida dintre Andrei Pavel si Thomas Johansson urma sa aiba loc aseara tirziu, meciurile acestei competitii desfasurindu-se in sala.

In fata cehului Tabara (nr. 119 ATP) „Cneazul“ s-a impus dupa o ora si 45 de minute, desprinzindu-se decisiv dupa un break reusit in setul trei, la scorul de 2-1 pentru el. In plus, Pavel a reusit 14 asi, fata de numai sase ai adversarului. Pentru calificarea in turul trei, Andrei a primit zece puncte ATP si un cec in valoare de 18.350 de euro.

Alte rezultate din turul doi

Intr-o alta partida contind pentru optimile de finala ale turneului din capitala Suediei, americanul Andre Agassi, cap de serie numarul 1, a dispus cu 6-3, 6-4 de un alt reprezentant al gazdelor, Jonas Bjorkman, calificindu-se astfel in sferturile de finala.

In turul secund s-au mai inregistrat rezultatele: Olivier Rochus (Belgia) – Janko Tipsarevic (Serbia-Muntenegru) 6-4, 7-5; Joachim Johansson (Suedia, nr. 2) – Jan-Michael Gambill (SUA) 6-4, 6-4; Michael Ryderstedt (Suedia) – Feliciano Lopez (Spania, nr. 5) 6-4, 6-7, 6-3; Fernando Verdasco (Spania, nr. 8) – Raemon Sluiter (Olanda) 6-4, 6-2; Tommy Haas (Germania, nr. 4) – Kenneth Carlsen (Danemarca) 7-5, 7-5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS