10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRemiza in derbiul milanez

Remiza in derbiul milanez

Inter Milano si AC Milan au terminat la egalitate, 0-0, in derbiul etapei a saptea din Serie A, disputat duminica seara pe arena „San Siro“. Desi ambele echipe veneau dupa victorii importante in Liga Campionilor (Inter, 5-1 cu Valencia, Milan, 1-0 cu Barcelona), in campionat ele au oferit o partida tipic italiana, in care fiecare formatie s-a preocupat mai mult sa nu primeasca gol.

Intr-o alta partida, Parma, viitoarea adversara a Stelei in Cupa UEFA, s-a impus cu 3-1, pe teren propriu, in fata lui Lazio. Golurile parmegianilor au fost reusite de Marchionni (’15), Bresciano (’26) si Gilardino (’64), pentru romani punctind Rocchi (’36). In minutul 75, gazdele au ratat un penalti, prin Morfeo.

Juve il vrea pe Cassano

Liderul campionatului, Juventus, nu a avut probleme la Siena, unde s-a impus cu 3-0, prin „dubla“ lui Del Piero (’52, ’60) si golul lui Camoranesi (’62), la finalul meciului, directorul general al torinezilor, Luciano Moggi, afirmind ca Juve este interesata de atacantul Romei, Antonio Cassano. Tinarul intrenational italian nu mai este in gratiile presedintelui gruparii romane, Franco Sensi invocind caracterul jucatorului din afara terenului. Cassano nu a fost folosit de Luigi del Neri in meciul de acasa cu Palermo, scor 1-1 (Totti ’57 – p / Grosso ’32), si nu va evolua nici in partida cu Juventus, antrenorul considerindu-l iesit din forma. In schimb, Juventus il vede ca inlocuitorul perfect pentru Trezeguet, francezul, operat la umar, fiind indisponibil pentru aproape patru luni.

Iata si celelalte rezultate ale etapei a saptea: Chievo – Reggina 0-0, Livorno – Bologna 1-0, Messina – Lecce 1-4, Sampdoria – Brescia 0-1, Udinese – Fiorentina 2-2, Atalanta – Cagliari 2-2.

In clasament, Juventus (19 puncte) este urmata de Lecce (14), Milan (14), Chievo (13), Inter (11) si Messina (11). Roma este pe locul noua, cu 9 puncte, Lazio pe 13, cu 8 puncte, in timp ce Parma ocupa pozitia a 17-a, cu sase puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS