16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul punct pentru Energo

Primul punct pentru Energo

De opt meciuri au avut nevoie jucatorii echipei de futsal Energoconstructia Craiova pentru a obtine primul punct, care insa nu-i ridica de pe ultimul loc al clasamentului. Energo a terminat la egalitate, 3-3, meciul sustinut in deplasare, cu ACS Bucuresti, golurile oaspetilor fiind marcate de Puiu (2) si Pantelimon. Nici antrenorul Daniel Ciocanescu nu a rezistat la Energo, el parasind echipa inainte de aceasta etapa.

Cealalta formatie craioveana, Senic, a fost invinsa pe teren propriu, scor 2-4, de liderul AFC Bodu Bucuresti, si ocupa locul 12, cu sase puncte. Etapa viitoare programeaza derbiul local, Energoconstructia – Senic.

Dupa trei infringeri consecutive, MB Pandurii a reusit sa invinga fara emotii, cu 6-2, pe Silvanus Resita, in sala sporturilor din Tirgu Jiu. Meciul a fost la discretia jucatorilor gorjeni, banatenii nereusind sa puna sub semnul intrebarii in nici un moment destinatia celor trei puncte. In minutul 7, Dumitru a reusit deschiderea scorului, iar Cojocaru l-a majorat in minutul 15. Resitenii au reusit sa reduca din handicap, dar Tiberiu Mihai a refacut diferenta, in ultimul minut de joc al primei reprize. Dupa pauza, tot gazdele au fost la cirma jocului si au mai marcat de trei ori, prin Serban (’29, ’34) si Malaele, cu cinci minute inainte de fluierul final. Pandurii se afla pe locul opt, cu 12 puncte, iar etapa viitoare va juca la Constanta, cu Futsal Municipal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS