17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn gol de trei puncte

Un gol de trei puncte

Antrenorul Emil Sandoi a reusit sa prelungeasca criza de rezultate in tabara gazdelor si, totodata, sa continue seria rezultatelor pozitive a formatiei sale. Echipa Pandurii a reusit cu greutate sa se impuna la Caracal, in ciuda faptului ca a jucat in superioritate numerica mai bine de 80 de minute. Arbitrul Ionica Serea i-a aratat cartonasul rosu lui Nauiu, in minutul sapte, dupa ce jucatorul gazdelor l-a lovit cu cotul in gura pe Scarlat.

In aceste conditii, „pandurii“ au dominat copios, in timp ce caracalenii s-au aparat cu toata echipa in jumatatea proprie. Dupa pauza, cind i-a inlocuit pe cei doi atacanti, Petrescu si Piturca, cu doi jucatori defensivi, antrenorul Silvian Cristescu a renuntat complet la ofensiva. Doar zece minute i-au lipsit fostului jucator al Universitatii sa-si atinga scopul, insa Mihai Nicolae nu a fost de acord cu remiza. Acesta a indeplinit o simpla formalitate, impingind mingea in poarta de la citiva metri, dupa o faza creata de capitanul Vintilescu. Golgheterul „pandurilor“ a profitat de un atac stingher al fotbalistilor din Caracal, a luat o actiune pe cont propriu pe partea dreapta si a centrat pentru Mihai Nicolae, aproape de linia portii lui Bornescu. Cele trei puncte au intrat astfel in contul gruparii gorjene, care continua duelul pentru promovare cu cele doua nou promovate, FC Sibiu si CS Otopeni, in timp ce gazdele aprofundeaza criza prin care trec.

Jucatorul transferat pe ultima suta de metri la Pandurii in acest sezon, Mihai Nicolae, a reusit sa marcheze primul gol sub culorile divizionarei B gorjene si sa aduca in acelasi timp trei puncte importante. Fostul divizionar A l-a dezamagit pe Sandoi in partida cu Oltul Slatina, cind a fost criticat de antrenorul sau pentru lejeritatea cu care a tratat jocul. Desi a figurat pe lista rezervelor, Mihai Nicolae nu a mai fost introdus pe teren in ultimele doua partide. In partida de simbata, acesta si-a luat revansa, reusind sa aduca victoria echipei sale in „orasul minunilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS