16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSenic a pierdut in fata liderului

Senic a pierdut in fata liderului

Echipa lui „Corleone“ s-a impus cu 4-2

In etapa a opta a campionatului national de fotbal in sala, Divizia A, Senic Craiova nu a reusit sa treaca pe teren propriu de liderul campionatului, fiind invinsa cu 4-2 de AFC Bodu Bucuresti, echipa patronata de Dumitru Dragomir raminind cu punctaj maxim. In timp ce oltenii au ratat, ca de obicei, o multime de ocazii, oaspetii au stiut sa profite de sansele ivite. Dupa prima repriza, scorul a fost egal, 1-1, pentru craioveni marcind Stancuta, iar in teren nu s-a vazut nici un fel de diferenta de valoare, cu toate ca bucurestenii evolueaza in Liga Campionilor la futsal.

Nici in partea secunda, Bodu nu a fost peste Senic, numai ca echipa pregatita de Vali David a ratat foarte multe ocazii. Craiovenii au plimbat bine mingea, insa fie au nimeri bara, in doua rinduri, fie portarul advers, fie nu au reusit sa trimita in plasa din trei metri, in vreme ce jucatorii de la Bodu le-au aratat cum se marcheaza atunci cind ai ocazia. Oaspetii au punctat de trei ori pe contraatac, golul inscris de Stancuta, in ultimele secunde, dintr-o lovitura de pedeapsa, reducind din diferenta, una prea mare la felul cum au stat lucrurile pe teren.

Acesta a fost ultimul meci al unei echipe de fotbal in sala sporturilor din Valea Vlaicii, din urmatoarele etape formatiile craiovene fiind din nou nevoite sa dispute partidele de acasa la Caracal sau Rimnicu Vilcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS