5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOwen a marcat din nou

Owen a marcat din nou

In derbiul rundei a 8-a a campionatului Spaniei, Real Madrid a invins simbata, cu scorul de 1-0, formatia FC Valencia. Unicul gol al meciului a fost marcat de atacantul englez Michael Owen, in minutul opt.

La sfirsitul partidei, Owen a spus ca ultimele zile au fost extrem de importante pentru el, dupa ce a reusit sa marcheze doua goluri pentru Real Madrid, unul in meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii Campionilor si altul in intilnirea din campionat cu Valencia. „Ultimele zile au fost foarte importante pentru mine, dar si pentru echipa. Cele doua victorii ne dau incredere si ne permit sa mergem mai departe“, a spus Owen.

In urma cu unsprezece zile, directorul sportiv al „galacticilor“, Emilio Butragueno, a afirmat ca este o „prostie“ sa se spuna ca achizitionarea jucatorului Michael Owen a fost un esec, apreciind ca transferul englezului va fi un succes similar cu cel al francezului Zinedine Zidane. Dupa meciul cu Valencia, antrenorul echipei Real Madrid, Mariano Garcia Remon, a decis sa acorde o pauza de trei zile fotbalistilor Raul, Ronaldo, Roberto Carlos si Michel Salgado, care nu vor evolua astfel in partida de miine, din Cupa Spaniei, cu Leganes. Tot dupa meciul de simbata, presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a spus ca echipa sa va presta din nou „fotbalul-spectacol“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS