10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi s-a injurat cu suporterii din Trabzon

Hagi s-a injurat cu suporterii din Trabzon

Formatia antrenata de tehnicianul roman Gica Hagi, Galatasaray Istanbul, a invins simbata, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Trabzonspor, intr-o partida din cadrul etapei a 10-a a campionatului Turciei. Unicul gol al meciului a fost inscris de Elvir Balici, in minutul 70. Mijlocasul roman al echipei din Istanbul, Ovidiu Petre, nu a evoluat nici un minut.

La aceasta partida, spectatorii prezenti in tribunele stadionului din Trabzon au aruncat cu diverse obiecte spre antrenorul Gica Hagi, care le-a raspuns acestora gesticulind si injurind. Conflictul dintre spectatori si Hagi a izbucnit in prima repriza, cind tehnicianul roman a protestat dupa ce mijlocasul Hasan Sas a fost faultat in careu si i-a solicitat arbitrului sa acorde penalti. „Din tribune a plouat cu diverse obiecte. Mai intii s-a aruncat spre Hagi un pachet de seminte de doua kilograme, iar apoi romanul a fost tinta unor sticle de plastic si a unor mandarine. Hagi a cerut penalti si in a doua repriza si l-a impins pe un politist care venise la banca tehnica pentru a-i spune sa se calmeze. Hagi si spectatorii si-au adresat reciproc injurii“, a scris unul dintre ziarele care apare la Istanbul.

„Se arunca spre noi cu brichete si bani, iar din tribuna oficiala ni se adreseaza cuvinte urite. Daca ei se poarta asa, atunci si eu le raspund astfel“, a comentat Hagi conflictul pe care l-a avut cu spectatorii.

Un suporter al echipei Trabzonspor a reusit sa intre, dupa meci, in sala unde avea loc conferinta de presa, sustinind ca este jurnalist. El i-a spus lui Hagi: „Nu ti se potrivesc gesturile pe care le-ai facut catre spectatori“. Atit tehnicianul echipei Trabzonspor, cit si Hagi l-au intrebat pe barbatul respectiv daca este jurnalist si la ce ziar lucreaza. Pentru ca suporterul a raspuns ca nu are nici o importanta acest lucru, antrenorul roman a parasit conferinta de presa.

Partidele care s-au mai disputat simbata in runda a 10-a a campionatului Turciei s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Istanbulspor – Malatyaspor 0-2 (Atilla Birlik ’77, M’Bayo ’81), Konyaspor – Gaziantepspor 2-2 (O. Koc ’23, Z. Biryol ’72 / H. Ozer ’45, Bouazizi ’69), Samsunspor – Genclerbirligi 2-0 (A. Gungor ’10, C. Isler ’49).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS