18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele craiovene au dat-o in bara

Echipele craiovene au dat-o in bara

In cel de-al treilea esalon fotbalistic, formatiile craiovene care au evoluat in runda a opta au reusit „performanta“ de a nu obtine nici un punct. Din cele cinci reprezentante ale Baniei, doar trei s-au aflat vineri dupa-amiaza in teren, insa toate au clacat, doua chiar inexplicabil. Daca Armata a pierdut la Rimnicu Vilcea, dupa un joc echilibrat, din care craiovenii puteau sa scoata un punct, infringerea la scor a Chimiei, la Novaci, si esecul de acasa al „ceferistilor“, in fata ultimei clasate, sint doua rezultate surprinzatoare.

Oltchim Vilcea 3

Armata 2

„Militarii“ lui Gusatu au pierdut inca un meci pe greseli personale. Oltchim a marcat prin Glavan (’17), dupa ce acesta a reluat cu capul dintre fundasii craioveni, si l-a majorat prin autogolul stupid al portarului Petrescu, care nu a putut retine o minge din corner, balonul intrind in plasa din piciorul nefericitului goal-keeper. Armata a redus din diferenta prin Radut (’41), dar, la doua minute de la reluare, Glavan a punctat pentru 3-1, dupa un penalti acordat in urma unui fault al lui Badoi la limita careului de 16 metri. Pina la final, „militarii“ au mai punctat o data, prin Mateita (’80), dar nu au reusit sa si egaleze, dupa ce gazdele au tras exagerat de timp, iar „centralul“ nu a prelungit meciul nici macar un minut, cu toate ca se efectuasera sase schimbari.

Senaco Novaci 3

Chimia Petrom 0

Singura echipa din serie care avea maximum de puncte, Chimia, s-a inclinat la Novaci in fata formatiei pregatite de Donose si Negrila, la scor de forfait. Cele trei absente din lotul craiovenilor, A. Luta, Dinu si Florescu, s-au cunoscut, iar Senaco a profitat din plin. Gazdele au deschis scorul prin M. Dumitru (’17), desprinderea consemnindu-se spre final, cind acelasi Dumitru a reusit dubla (’61), iar V. Luta a inchis tabela (’77). Craiovenii au acuzat jocul dur al novacenilor si faptul ca arbitrii au trecut cu vederea acest lucru. In ciuda acestei infringeri, „chimistii“ ramin lideri, cu 15 puncte, locul secund fiind ocupat de Universitatea II (13 puncte).

Stiinta CFR 0

Petrolul Ticleni 1

Formatia de pe „Depou“ a clacat in mod surprinzator acasa, in fata unei echipe care nu cistigase nici un meci pina acum si care este compusa, in mare parte, din juniori. Stiinta CFR a evoluat lamentabil, nereusind sa fructifice nici una dintre ocaziile create, in timp ce „petrolistii“ au prins un singur sut sanatos spre poarta craiovenilor, prin Vacaru, de ajuns pentru a obtine toate cele trei puncte (’73).

In seria a V-a s-a mai disputat partida Progresul Corabia – FC Olt Scornicesti 2-1. Formatiile Universitatea II, CS „Gica Popescu“ si CSM Vilcea au stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS