21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea e manager general la Universitatea

Badea e manager general la Universitatea

Dinel s-a pus iar presedinte executiv

Asa cum anticipam, cel care va conduce de pe banca tehnica Universitatea Craiova incepind de la meciul de duminica impotriva echipei FCM Brasov, in deplasare, va fi Pavel Badea.

„Mi-am dorit intotdeauna sa antrenez Universitatea, dar nu in asemenea conditii, in care echipa nu-mi amintesc sa fi fost vreodata: cu sapte puncte dupa opt etape. Stiu ca sint anumite voci care ma contesta, dar vreau sa rog pe toata lumea sa fie alaturi de mine, pentru ca eu doresc binele echipei, fiind legat pe viata de acest oras si de culorile clubului“, a spus noul tehnician al Stiintei.

Fara antrenor principal

Fostul presedinte il inlocuieste pe Eugen Neagoe, cel care s-a specializat in functia de antrenor pentru o zi. Badea va ocupa functia de manager general al echipei, urmind sa se ocupe, in afara de pregatirea alb-albastrilor, si de problemele financiare, legate de primele si contractele jucatorilor. Ultimul care a purtat denumirea de manager general al echipei din Banie a fost Florin Marin, in urma cu doi ani. „Geana“ va fi pastrat in continuare in stafful tehnic, impreuna cu George Bita urmind sa fie „secunzii“ managerului general. Antrenor cu portarii va ramine Silviu Lung. Singurul care a refuzat sa se alature lui Badea a fost Gigi Ciurea. Badita a fost nevoit sa numeasca un nou antrenor principal la Universitatea II, acesta fiind Ionel Luta, motivul fostului presedinte fiind cel valabil si in cazul sau: „cunoaste lotul de jucatori si este familiarizat cu atmosfera.“

Dinel si Pavel, iubire vesnica

Dinel Staicu nu-l va avansa pe fratele sau in postura de presedinte executiv al clubului, el insusi urmind sa revina in aceasta pozitie.

Patronul echipei si-a exprimat increderea totala in noul antrenor, acest lucru fiind reliefat de durata contractului cu Pavel Badea: „Ii garantez postul pe perioada cit eu voi fi finantator“. Adica si in cazul unor rezultate dezastruoase, Dinel il va tine in brate pe Pavel Badea!

Termenii financiari din contractul lui Badea au ramas aceiasi din „epoca presedintiei“. Staicu a dezvaluit ca l-a dorit pe Pavel Badea pe banca tehnica imediat dupa scandalul vinzarii clubului, dovada ca reinstalarea lui Mircea Rednic a fost o decizie luata la presiunea publicului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS