10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele craiovene, fara victorie

Echipele craiovene, fara victorie

„Pandurii“ s-au impus in ultimele minute

Dintre cele doua echipe craiovene angrenate in prima liga de fotbal in sala, doar Senic a reusit sa scoata un punct in etapa a patra, ambele raminind insa fara victorie in campionat.

Formatia pregatita de Marian Bicu, Energoconstructia, a pierdut din nou, fiind invinsa acasa de Odorheiu Secuiesc, cu scorul de

4-1, singurul gol al oltenilor purtind semnatura lui Girgel. Echipa vizitatoare, a carei limba oficiala era maghiara, nu a aratat prea multe, dar a fructificat ocaziile create, in timp ce craiovenii au ratat enorm.

In schimb, echipa pregatita de Vali David, Senic, a mai scos un punct pe teren propriu, terminind la egalitate, 3-3, confruntarea cu Eurolines Bucuresti, dupa ce oltenii au avut 2-0. Golurile gazdelor au fost marcate de Rosoaga, Stancuta si portarul Rizan, in ultimele secunde de joc. Etapa viitoare, Energo va juca la Timisoara, cu Venus, iar Senic la Resita, cu Silvanus.

Gorjenii s-au impus greu, cu

3-2, reusind golul victoriei cu doua minute inainte de final gratie sutului extraordinar al lui Dumitru. Echipa antrenata de fostul stelist, Joe Panait, a venit la Tirgu Jiu sa obtina toate punctele si a fost foarte aproape sa reuseasca. Adrian Calin capitanul oaspetilor, a tras un semnal de alarma in minutul doi, cind Golea s-a opus salvator, tot el reusind sa rupa echilibrul un minut mai tirziu cu un sut la coltul lung. Egalarea a venit in minutul opt din piciorul lui Lucian Malaele. Elevii lui Panait au intrat la cabine cu un gol avantaj, gratie reusitei lui Balan, din ultimele secunde ale primei reprize.

La cinci minute dupa pauza, „pandurii“ au avut sansa sa intoarca rezultatul, arbitrul Radu Voinea dictind lovitura de la 7 m pentru gazde si cartonas rosu lui Chirila pentru ca aruncat cu mingea in el. Malaele

si-a asumat raspunderea, dar a sutat pe linga poarta. In minutul 31, Florin Apostol l-a invins pe Radu Ungureanu dupa o combinatie cu Togoi, modificind tabela in dreptul echipei sale, 2-2. Ultimele zece minute au insemnat un asediu al gazdelor la poarta adversa, dominare fructificata de Dumitru cu un sut de la distanta. MB Pandurii Tirgu Jiu a obtinut astfel a treia victorie din patru etape si se claseaza in partea superioara a clasamentului, iar etapa viitoare va juca, in deplasare, cu ACS 3 Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS