24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a suferit un nou esec

Universitatea a suferit un nou esec

Echipa de handbal masculin a Universitatii Craiova a suferit, in etapa a patra a diviziei secunde, o noua infringere, elevii lui Sebastian Dobeanu pierzind confruntarea de acasa cu Stiinta Bacau.

Moldovenii s-au impus cu 30-27 (14-12), dupa un joc in care oltenii au cedat, din cauza numeroaselor greseli comise atit in atac, cit si in aparare, care s-au adaugat lipsei de experienta si omogenitate.

Daca s-ar fi concentrat mai mult, handbalistii din Banie ar fi obtinut a doua lor victorie in campionat, insa inexactitatile i-au costat scump, compromitind din start si obiectivul propus in acest sezon: promovarea. Trei jucatori au demonstrat ca au valoare in acest sezon, Florin Pavel, Florea si Purcarea, insa doar cu ei nu se poate obtine performata.

„U“ Petrolul Craiova s-a prezentat in urmatoarea formula: Antonaru – Cordescu, Purcarea (3 goluri), Florea (9), Fl. Pavel (9), Tatomir (1), Olteanu (3). Au mai jucat Cone, R. Mihai (1), C. Manea (1), Stoica, Cristea. Etapa viitoare, Universitatea va juca impotriva Petrolului Ploiesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS