21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportO echipa din prima liga vine in Gorj

O echipa din prima liga vine in Gorj

Pandurii Tirgu Jiu se poate califica in saisprezecimile Cupei Romaniei al doilea an consecutiv si a treia oara in ultimii patru ani daca reuseste sa treaca astazi de divizionara C Minerul Matasari. Partida conteaza pentru etapa a VI-a a traditionalei competitii si are loc la Matasari, de la ora 16.00. Indiferent de rezultatul intilnirii, o echipa din Divizia A va evolua in faza urmatoare in Gorj.

Dupa meciul foarte dificil cu Petrolul Ploiesti, antrenorul Emil Sandoi va menaja probabil titularii si va folosi jucatorii care au evoluat mai putin in campionat. Iulian Stefan si Scarlat sint suspendati pentru acest joc dupa cartonasele rosii primite in derbiul cu ploiestenii, dar ei pot fi apti pentru meciul de campionat de simbata, cu International Pitesti, daca vor primi o singura etapa de suspendare.

Directorul sportiv al gazdelor, Tanasie Ghimis spera „sa fie un joc frumos intre doua echipe care au demonstrat ca stiu sa joace fotbal“.

Miine, de la aceeasi ora, se va mai disputa un meci intre olteni, in aceeasi faza a Cupei urmind sa se intilneasca Oltul Slatina si FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS