14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi a fost ridicat in slavi

Hagi a fost ridicat in slavi

In etapa a saptea din SuperLiga Turciei, Galata lui Gheorghe Hagi a facut spectacol, invingind, pe teren propriu, cu scorul 4-1, pe Istanbulspor. Victoria fara drept de apel si jocul foarte bun al elevilor lui Hagi au facut ca presa turca sa cada la picioarele fostului capitan al reprezentativei Romaniei.

„Bravo lui Hagi si jucatorilor sai!“, a titrat cotidianul Star, care noteaza ca Galatasaray a raspuns criticilor prin rezultatul obtinut si prin evolutia foarte buna pe care a avut-o. „Oare ce vor scrie acum cei care l-au criticat pe Hagi? Am urmarit, duminica seara, o echipa Galatasaray minunata. Esti un tehnician valoros, Hagi! Felicitari!“, scrie Star.

Golurile gruparii „Cim Bom“, la care internationalul Ovidiu Petre nu a fost folosit, au fost marcate de Hasan Sas (’11), Arif Erdem (’71), Hakan Sukur (’73) si Necati Ates (’78), pentru Istanbulspor punctind Ahmet Dursun, in minutul 87.

Cotidianul Hurriyet noteaza ca Galatasaray a aratat ca se afla pe drumul cel bun. „Galatasaray a inceput sa stearga treptat urmele dezamagirii din sezonul trecut. «Cim Bom», care nu a mai invins de aproximativ un an si jumatate la o diferenta de trei goluri, a facut spectacol in fata echipei Istanbulspor“, se mentioneaza in Hurriyet.

Doar ziarul Fanatik este putin mai rezervat, titrind: „Stie Hagi fotbal?“, intr-un articol in care considera controversate alegerile facute de tehnicianul roman. „Daca luam in considerare faptul ca in acest sezon l-a folosit cu insistenta pe partea dreapta pe Hasan Sas, un jucator pe care Fatih Terim il plasa pe stinga, dar care in ultimele meciuri a avut evolutii foarte bune, nu ar trebui sa ne indoim de cunostintele lui Hagi in ceea ce priveste fotbalul. Insa ce se poate spune dupa ce am vazut ca l-a folosit pe Saidou abia in partida cu Istanbulspor? Saidou a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren“, se precizeaza in Fanatik.

Dupa sapte etape, Galata se afla pe locul trei, cu 16 puncte, cu trei mai putin decit Fenerbahce si Trabzonspor, situate pe primele doua pozitii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS