8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManea vrea revansa

Manea vrea revansa

Reprezentativa de tineret a Romaniei va disputa astazi, de la ora 17.30, pe stadionul „Parc“ din Caracal, cel de-al doilea meci din cadrul campaniei de calificare pentru CE din 2006. Tinerii tricolori, care au deja o victorie in grupa, 1-0 cu Finlanda, s-au antrenat zilele trecute pe stadionul cu nume predestinat, „Tineretului“, din Craiova, singura problema pentru selectionerul Nicolae Manea fiind accidentarea mijlocasului Parmei, Ianis Zicu. Acesta a resimtit o serie de dureri la umar si a afirmat ca este vorba despre o recidiva. „Chiar daca resimit dureri la umar, sper sa fiu apt de joc pina la ora meciului. Voi face tot ce este posibil pentru a fi pe teren“, a spus Zicu.

Dupa ce a pierdut, anul trecut, meciul cu Bosnia, 0-1, pe stadionul din Parcul „Romanescu“, Nicolae Manea spera ca prezenta la Craiova, cel putin pentru perioada premergatoare partidei cu Macedonia, sa fie de bun augur. „Chiar daca Macedonia ne-a batut cu 4-0 in cadrul unui turneu de pregatire, eu sper sa ne luam revansa. Sint convins ca la Caracal vom avea mai multi spectatori decit am fi avut la Bucuresti la un joc al echipei de tineret“, a afirmat selectionerul tinerilor tricolori.

Doi dintre componentii lotului convocat de Nae Manea, Plesan si Moti, sint jucatori ai Universitatii Craiova. Ambii s-au aflat in atentia selectionerului echipei de seniori, Anghel Iordanescu, pentru jocul cu Macedonia, dar au ratat convocarea din cauza formei slabe si a rezultatelor obtinute de Stiinta in campionat.

Adversarii de astazi ai echipei de tineret a Romaniei se anunta a fi destul de puternici, ei reusind sa invinga, in primul meci din preliminarii, reprezentativa Armeniei, cu 4-0. Macedonenii, antrenati de Mirsad Jonuz, au efectuat antrenamentul oficial ieri, pe stadionul „Parc“ din Caracal, si s-au aratat foarte optimisti in perspectiva jocului de astazi.

Nicolae Manea ar putea trimite in teren urmatorii jucatori: Marc – Tamas, Goian, Moti – Ciupe, Cocis, Plesan, Marginean, Stancu – A. Cristea, Zicu (Burdujan).

Antrenorul oaspetilor, Mirsad Jonuz, va miza, probabil, pe urmatorul „unsprezece“: Madzovski – Markoski, Stepanovski, Todorcev, Tanevski – Taševski, Lazarevski, Masev, Grozdanovski – Ilijoski, Stojkov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS