17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli continua sa primeasca bani de la Universitatea!

Napoli continua sa primeasca bani de la Universitatea!

Conform celor declarate de managerul general al gruparii FC Caracal, Jean Nitulescu, ieri urma ca principalul finantator al oltenilor sa aiba o intilnire cu antrenorul Nicolo Napoli, italianul nesemnind deocamdata contractul de antrenor principal al echipei.

Farid Jahani (Paul Valuta) a spus ieri: „Sint de trei zile in Bucuresti, asa ca probabil miine ma intilnesc cu antrenorul Napoli pentru clarificarea situatiei lui. De fapt, eu i-am pus o conditie, aceea de a stinge litigiul lui cu FC Universitatea. Consider asta ca o obligatie morala a mea. Si este o chestie normala, ceruta de fapt si de cei de la FRF, antrenorul Nicolo Napoli aflindu-se inca sub contract cu Universitatea, club la care eu tin, chiar daca acum au pierdut cu 5-0 in Ghencea! Mergem inainte, nu?“.

Este o situatie destul de incurcata si neclara creata de italian care, deocamdata, amina in mod intentionat sa semneze actul prin care renunta la contractul cu Universitatea. Jean Nitulescu a spus ieri: „Lucrurile sint clare acum, iar Mircea Radulescu ne-a lamurit: pina cind italianul nu ne da o hirtie prin care renunta la contractul cu Universitatea, nu poate semna cu FC Caracal. Mircea Radulescu mi-a spus urmatoarele: «Napoli are contract cu Universitatea. El s-a adresat la FIFA, dar dupa aceea a venit la FRF si ne-a confirmat ca el isi primeste banii in continuare de la Universitatea, contractul lui derulindu-se in continuare »“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS