14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii n-au suportat rusinea

Fanii n-au suportat rusinea

La inceputul partidei, cei 500 de fani craioveni prezenti in Ghencea au afisat mesaje pro-Rednic: „Indiferent de rezultat, nu va atingeti de Rednic!“, sau „Stai(cu) Rednic sau pleci tu!“. De asemenea, suporterii au protestat fata de atitudinea jucatorilor: „Mindria de a fi oltean nu vine o data cu transferul. Luptati pentru ea!“ si „Onorati acest blazon sau iesiti afara de pe gazon!“

Dupa ce meciul s-a decis in favoarea gazdelor, fanii din Banie au inceput sa-i apostrofeze dur pe jucatori, numindu-i „mercenari“, „blatisti“ si „tradatori“. In minutul 50, majoritatea suporterilor Universitatii au parasit peluza stadionului „Steaua“, nu inainte de a scanda inca o data numele lui Mircea Rednic.

Alaturi de Rednic

Antrenorul Universitatii este sprijinit in continuare de ultrasi, care si-au anuntat intentia de a veni la antrenamentul de astazi al echipei, pentru a purta o discutie cu Rednic. Chiar daca intre gruparile din Peluza Sud exista inca disensiuni, galeria Universitatii fiind impartita, toti suporterii si-au declarat intentia de a-l sustine pe Mircea Rednic.

„Ne-am saturat sa schimbam antrenorii. Vrem stabilitate pe banca tehnica si avem rabdare cu Mircea Rednic. In urma cu doua sezoane, la Dinamo, Andone a fost pastrat, desi nu a cistigat zece etape la rind, iar anul urmator au luat campionatul“, a afirmat liderul gruparii „Ultras“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS