12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMunteanu vrea sa promoveze cu Murcia

Munteanu vrea sa promoveze cu Murcia

Cu ocazia prezentarii sale oficiale la gruparea spaniola de liga secunda, Murcia, fostul mijlocas al Stelei, Catalin Munteanu, a afirmat ca spera sa aiba o contributie importanta la rezultatele noii sale echipe, iar la finalul sezonului sa reuseasca promovarea in Primera Division. „Am auzit numai lucruri bune despre aceasta echipa si ma incinta ideea de a lupta pentru promovarea in primul esalon. Sper sa evoluez cit mai bine si sa ajut pe Murcia sa promoveze“, a spus Munteanu.

Fotbalistul roman considera ca Murcia are sanse sa-si indeplineasca obiectivul, tinind cont de transferurile realizate in aceasta vara. „Nu cunosc personal nici un jucator din echipa, dar cred ca sint fotbalisti foarte buni. In plus, in aceasta vara clubul a facut citeva transferuri foarte bune“, a precizat noul jucator al echipei antrenate de Manolo Preciado.

Catalin Munteanu a semnat un contract pe o perioada de un an cu gruparea Murcia, fara posibilitate de prelungire. In campionatul Spaniei, el a mai evoluat la Salamanca, Espanyol Barcelona si Albacete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS