12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGhioane a adus victoria pentru Dinamo Kiev

Ghioane a adus victoria pentru Dinamo Kiev

Internationalul roman Tiberiu Ghioane a inscris unicul gol al partidei pe care Dinamo Kiev a cistigat-o, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Tavria Simferopol, in etapa a cincea a campionatului Ucrainei. Ghioane, care a evoluat tot meciul, a marcat in minutul 27. Coechipierul sau, Florin Cernat, a inceput meciul ca titular, fiind inlocuit, in minutul 57, cu Rincon.

Intr-un alt joc disputat simbata, formatia antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a invins, in deplasare, cu scorul de 2-0, pe Vorskla Poltava, prin golurile inscrise de Brandao, in minutele 30 si 79. La Sahtior, echipa care nu a pierdut nici un meci in acest sezon, Flavius Stoican si Razvan Rat au evoluat pe toata durata partidei, in timp ce Cosmin Barcauan si Daniel Florea au fost rezerve.

A marcat si Buta

Cornel Buta si-a trecut numele pe lista marcatorilor, reusind primul sau gol pentru formatia Volin Lutk, in partida cistigata, simbata, in deplasare, cu scorul de 4-0, in fata echipei Olimpia FC AES. Buta a inscris in minutul 90, celelalte trei goluri ale echipei sale fiind marcate de Krunic ’23, ’55 si Tovkatsky ’64.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS