22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEgalitate intre Universitatea II si Chimia

Egalitate intre Universitatea II si Chimia

Patru dintre cele cinci divizionare C din Banie au sustinut simbata jocuri de verificare. Pe stadionul „Tineretului“, Universitatea II si Petrolul Chimia au terminat la egalitate, 2-2. Universitatea a deschis scorul prin Ungureanu (’17), Petrolul a intors rezultatul pina la pauza, goluri Apostol (’30-p) si Dinu (’44), iar Lazarovici a restabilit egalitatea (’74). Cele doua formatii se vor confrunta din nou simbata.

Pe stadionul din Valea Fetii, Armata a intilnit CSM Vilcea, o echipa care este, de fapt, o „selectionata“ a celor trei formatii vilcene, Oltchim, Rarora si FC Lapusata. Dupa un joc echilibrat, oaspetii s-au impus cu 1-0, prin golul marcat de Pana (’77), care a profitat de o greseala in lant a defensivei militare si l-a invins pe Petrescu cu un sut la coltul lung.

Miine, de la ora 18.00, Armata va mai disputa un amical, pe teren propriu, cu divizionara D Recolta Ostroveni, vineri fiind programat, la Rimnicu Vilcea, returul cu CSM. Cea de-a patra formatie craioveana din esalonul trei, Stiinta CFR, s-a intors zdrobita de la Slatina, divizionara B Oltul impunindu-se categoric, scor 6-0 (2-0).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS