13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA venit Mutica, a plecat Paduret

A venit Mutica, a plecat Paduret

Fostul jucator al Stelei, Dorel Mutica, a ajuns simbata seara la un acord cu Universitatea, el urmind sa semneze astazi actele prin care va deveni alb-albastru. Mutica este liber de contract si a fost in strainatate pentru a-si cauta echipa, dar, pentru ca nu gasit nimic, a luat legatura cu Mircea Rednic. De altfel, tehnicianul craiovenilor s-a aratat interesat de fotbalist si in pauza competitionala.

„Puriul“ l-a chemat la discutii pe „Mutamba“, iar jucatorul a fost multumit de conditiile oferite de clubul oltean, el putind debuta la Universitatea chiar in etapa viitoare, „daca va arata ca este bine pregatit“. „Oricum, este un jucator util pentru echipa“, a completat principalul alb-albastrilor.

In privinta lui Paduret, fotbalist care a parasit fara nici o explicatie cantonamentul Universitatii, Rednic a precizat: „Nu am reusit sa luam legatura cu el, asa ca nu stim motivele pentru care a plecat. Pe mine chiar ma sunase Buduru sa ma intrebe daca nu cumva ma intereseaza un schimb intre Paduret si Mihalache, dar cum nu mai dam de mijlocasul nostru nu stiu ce sa-i raspund. Sa vedem. Macar se ne alegem cu unul dintre cei doi“.

Mircea Rednic a adus la echipa si un preparator fizic din Belgia, Cedric Flamand, care va zabovi prin Banie doar o scurta perioada de timp. „L-am chemat ca sa efectueze citeva teste, pentru a vedea care este nivelul fizic al jucatorilor. Totusi, eu cred ca este mai degraba un blocaj mental“, a explicat „Puriul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS