16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTilihoi, pe urmele lui Stefanescu

Tilihoi, pe urmele lui Stefanescu

Ticleanu este in Maroc, la Agadir

Saptamina viitoare, fostul fundas de fier al Stiintei, Nae Tilihoi, va decola impreuna cu impresarul sirian Aksam Kadour in Siria. „Limba“, cum este poreclit Tilihoi, si-a luat viza pentru Siria, el urmind sa negocieze un contract de antrenor principal al echipei Magd Sporting.

Tilihoi a spus ieri: „Domnul Aksam este cel care mi-a prezentat si negociat aceasta oferta, iar saptamina viitoare ajungem in Siria pentru a definitiva si semna contractul. Stiu ca actualul antrenor secund este un fost jucator care cunoaste limba romana, cu alte cuvinte problema comunicarii este rezolvata. Din cite mi-a spus impresarul Aksam, oficialii clubului intentioneaza sa efectuaze un stagiu de pregatire si in Romania“.

In Siria, un alt component al „Craiovei Maxima“, Costica Stefanescu, antreneaza echipa nationala militara, formatie care, in urma cu citiva ani, a fost pregatita de regretatul antrenor emerit Constantin Otet.

Aurel Ticleanu nu a acceptat functia de director tehnic al divizionarei C din Ghimbav, el aflindu-se de ieri in Maroc, la Agadir. Ticleanu a primit o oferta de la fosta echipa antrenata de Ion Oblemenco, Hassania Agadir, iar in aceste zile poarta discutii pentru semnarea unui eventual contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS