10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata a invins campioana Europei

Galata a invins campioana Europei

Duminica s-au disputat mai multe meciuri amicale, in care au fost protagoniste citeva echipe care vor participa in editia 2004-2005 a Ligii Campionilor, informeaza editia electronica a cotidianului L’Equipe.

Formatia turca Galatasaray Istanbul, antrenata de romanul Gheorghe Hagi, a invins echipa portugheza FC Porto, cistigatoarea Ligii Campionilor din acest an, cu scorul de 2-1 (1-0), intr-o partida care s-a disputat pe stadionul „Giants“ din New York. Pentru turci au inscris Hakan Sukur (‘4) si Erdam (’86), in timp ce pentru portughezi a punctat Maniche (’90).

La Berlin, intr-o partida disputata cu ocazia inaugurarii stadionului „Olimpic“, care a fost supus unor ample lucrari de modernizare, formatia germana Hertha a invins echipa turca Besiktas Istanbul cu scorul de 3-1 (2-0). Golurile gazdelor au fost inscrise de Dardai (’11), Wichniarek (’34) si Marcelinho (’86), iar pentru Besiktas a marcat Ahmed Hassan. La formatia turca a evoluat si jucatorul roman Daniel Pancu, pina in minutul 65, cind a fost inlocuit cu Ahmed Hassan.

La Amsterdam, Ajax a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Arsenal Londra si a cistigat turneul amical, care s-a desfasurat in capitala Olandei. In echipa Ajax, jucatorul roman Nicolae Mitea a fost titular si a evoluat pe toata durata partidei, in timp ce portarul Bogdan Lobont nu a fost introdus pe teren. In cealalta partida a turneului, echipa argentiniana River Plate a invins, cu 1-0, formatia greaca Panathinaikos Atena.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS