14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrupa lui Lucescu face legea in Ucraina

Trupa lui Lucescu face legea in Ucraina

Ucraina. Atacantul Ciprian Marica a inscris un gol in partida pe care echipa sa, Sahtior Donetk, care este antrenata de Mircea Lucescu, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul 3-0, in fata formatiei Metalurg Donetk, in etapa a patra a campionatului Ucrainei. Marica a deschis scorul in minutul 58, celelalte goluri ale echipei sale fiind inscrise de Matuzalem (’60) si Aghahowa (’89). Jucatorii Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat si Ciprian Marica au evoluat pe toata durata partidei la echipa pregatita de Mircea Lucescu, in timp ce Daniel Florea nu a fost inclus in lotul pentru aceasta partida. Dupa patru runde, Sahtior este pe primul loc in clasament, cu maximum de puncte, 12.

Elvetia. In campionatul Elvetiei, atacantul Viorel Moldovan a fost titular in partida pe care echipa sa, Servette Geneva, a

pierdut-o vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei FC Basel, in etapa a treia a competitiei. Moldovan a fost inlocuit in minutul 76 al partidei, cu Lombardo.

Tot in prima liga elvetiana, jucatorul Mihai Tararache a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, FC Zürich, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei FC Thun, in etapa a treia a campionatului. Tararache a primit un cartonas galben in minutul 90. Fundasul Iulian Filipescu nu a fost inclus in lotul pentru aceasta partida.

In prima etapa a ligii secunde elvetiene, jucatorii Cristian Ianu si Adrian Pitu au inscris cite doua goluri pentru echipa AC Bellinzona, in partida cistigata simbata, in deplasare, cu scorul de 4-2, in fata formatiei FC Bulle. Pitu a inscris in minutele 33 si 84, in timp ce Ianu a marcat in minutele 83 si 90. Cristian Ianu si Adrian Pitu, care au evoluat pe intreaga durata a partidei, au primit cite un cartonas galben, in minutul 27, respectiv 79.

Turcia. Samsunspor, echipa la care evolueaza fostul fundas dinamovist Giani Kirita, a cistigat turneul organizat de filiala din regiunea Marii Negre a Asociatiei Presei Sportive din Turcia. Samsunspor, a invins, cu scorul de 4-1 (2-1), formatia Akcaabat Sebatspor, in finala competitiei. Golurile echipei din Samsun au fost marcate de Cenk (’28), Serkan (’44-p), Kais (’63) si Erkan (’87). Pentru Akcaabat Sebatspor a inscris Selahattin, in minutul 38.

Kirita a evoluat pina in minutul 76, cind a fost schimbat cu Evren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS