21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Tirgu Jiu a cistigat Cupa Minerul

Pandurii Tirgu Jiu a cistigat Cupa Minerul

Turneul dotat cu Cupa Minerul a reunit patru divizionare B, o divizionara C si o formatie de juniori mari, impartite in doua serii. In grupa A au evoluat Pandurii Tirgu Jiu, Jiul Petrosani si Vointa Bucuresti, iar in grupa B au jucat Minerul Motru, FC Caracal si Minerul Matasari. Meciurile din grupe s-au disputat la Motru, iar finalele, la Tirgu Jiu. In Grupa A s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Pandurii Tirgu Jiu – Vointa Bucuresti 5-0, Pandurii Tirgu Jiu – Jiul Petrosani 1-0, Jiul Petrosani – Vointa Bucuresti 9-0.

Meciurile din Grupa B s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: FC Caracal – Minerul Matasari 3-1, Minerul Motru – Minerul Matasari 2-1, FC Caracal – Minerul Motru 1-1.

Finala mica a fost cistigata de Jiul Petrosani, care a invins, cu 3-2 (dupa loviturile de departajare), echipa Minerul Motru. Cupa Minerul a fost adjudecata de Pandurii Tirgu Jiu, echipa antrenata de Emil Sandoi cistigind, cu 1-0, in fata formatiei FC Caracal.

Cupa Minerul si-a desemant laureatii intr-un duplex in care putinii spectatorii au putut vedea la lucru trei echipe care si-au anuntat candidatura pentru promovare, Jiul Petrosani, Pandurii Tirgu Jiu si FC Caracal. De altfel, antrenorul caracalenilor, Nae Ungureanu, si-a exprimat mihnirea ca, atit la Motru, cit si la Tirgu Jiu, afluenta publicului a fost redusa dupa o perioada lunga de absenta a fotbalului. Finala turneului nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, fiind un meci de lupta, in care formatiile au fost preocupate sa nu primeasca gol. Pina la urma, Pandurii si-a luat revansa in fata lui FC Caracal, dupa umilitorul scor de forfait, 0-3, inregistrat in urma cu o saptamina, cistigind in minutele de prelungire prin reusita lui Vintilescu.

„Am fost putin fraieri ca am luat gol in ultimul minut“, a spus Nae Ungureanu. Antrenorul gorjenilor, Emil Sandoi, a admis ca FC Caracal este una dintre pretendentele la promovare alaturi de echipa sa, cu jucatori tineri de mare perspectiva. „Noi nu sintem pusi la punct in momentul de fata. Niste automatisme nu se pot face peste noapte. Ne-au lipsit niste jucatori importanti“, a incercat Sandoi sa scuze prestatia mai slaba a fotbalistilor sai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS