8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGeolgau a ales sa lucreze la o firma privata

Geolgau a ales sa lucreze la o firma privata

– Luna trecuta, agentiile de presa au anuntat divortul dintre Fram Reykiavic si antrenorul principal Geolgau. Ce s-a intimplat, ai fost demis sau ti-ai dat demisia?

– Mi-am dat demisia, asta-i foarte clar. Ce s-a intimplat? In putine cuvinte, e greu sa ma fac explicit. Atunci cind, dupa aproape sase ani de antrenorat in Insulele Feroe, am decis sa merg in Islanda, am crezut ca, profesional vorbind, fac un pas inainte si astfel am semnat un contract cu Fram Reykiavic pina in 2006. La semnare am primit asigurarile ca totul va fi OK, adica mi se vor asigura conditiile necesare desfasurarii normale si profesioniste a activitatii, dar, din pacate pentru ambele parti, nu s-a intimplat asa. Din motive financiare, lotul alcatuit in exclusivitate de conducerea clubului nu a fost corespunzator, multi jucatori fiind nerefacuti etc. M-am bazat pe profesionalismul lor, dar m-am inselat. Am solicitat completarea lotului cu doi fotbalisti danezi si cu un fost jucator la Universitatea,Vali Suciu, aflat acum, pe nedrept, in liga a treia. Nu s-a realizat nimic, iar rezultatele de pe terenul de joc au reflectat valoarea lotului. Anterior demisiei aprobate, mi-am mai dat de doua ori demisia, dar nu mi-a fost acceptata. Am avut, cu toata sinceritatea o spun, nopti albe si la propriu, si la figurat! As fi putut ramine la echipa chiar si in cazul retrogradarii, dar n-am mai rezistat psihic.

– Acum esti fara angajament. Ai fost vazut in biroul presedintelui Badea, motiv pentru care se zvoneste ca vei reveni in staff-ul Universitatii. Este adevarat?

– Am fost de citeva ori la stadion si, intr-adevar, am discutat si cu presedintele executiv Pavel Badea. Si asa au aparut speculatii de presa, dar care nu au nici un suport real. De citeva zile, am decis sa muncesc in alt domeniu, respectiv sint angajat la firma unui bun prieten, Mihai Anghel. Ca atare, am un angajament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS