21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic ar refuza Nationala

Rednic ar refuza Nationala

Antrenorul Universitatii, Mircea Rednic, ar fi spus „pas“ in cazul unei oferte de a prelua echipa nationala a Romaniei, daca Iordanescu l-ar fi inlocuit pe Victor Piturca la Steaua.

„Universitatea are nevoie de mine si nu vreau sa-mi incalc promisiunile facute oamenilor de aici. Suporterii au incredere in mine si vreau sa-mi duc la bun sfirsit contractul de un an cu Craiova“, a afirmat tehncianul Universitatii.

Rednic a admis ca, dupa demisia lui Piturca de la Steaua, au crescut si sansele Universitatii la titlu: „M-a surprins decizia lui Piti. A facut multe lucruri bune in Ghencea. Este posibil ca Steaua sa sufere in urma acestei schimbari, dar n-o sa ne fie usor cu ei nici in cazul numirii unui alt antrenor“.

Nu-i cere bani lui Staicu pentru Ziyati

Mircea Rednic a afirmat ca nu are importanta daca Dinel Staicu ii va oferi sau nu suma necesara pentru achizitionarea marocanului Ziyati. „Nu conteaza de unde vor veni banii, important este sa reusim sa-l aducem pe Ziyati aici si apoi ne descurcam noi.“

Rednic incearca pe ultima suta de metri achizitionarea lui Ziyati de la Rapid, dar insista si pentru transferul altor doi jucatori, pentru a completa lotul inaintea startului returului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS