24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca jr. vrea sa fie elevul lui Sandoi

Piturca jr. vrea sa fie elevul lui Sandoi

Jucatorul stelist Alexandru Piturca a venit ieri la negocieri cu divizionara B Pandurii Tirgu Jiu, dupa ce a ratat transferul la FC Caracal. Piturca nu s-a inteles cu oficialii de la Caracal in privinta contractului, fiind interesat sa-l urmeze pe Tibi Lung la echipa antrenata de Emil Sandoi. Daca Piturca junior se va intelege cu gruparea gorjeana, va calca pe urmele tatalui sau, Victor, care s-a lansat in fotbalul mare la Pandurii, fiind golgheterul formatiei tirgujiene la sfirsitul anilor ’70. Directorul de imagine Viorel Temelescu a anuntat ca, pe linga posibilul transfer al lui Piturca jr., echipa Pandurii mai pregateste un transfer de senzatie.

Mauta s-a refacut si a revenit la Pandurii

Fundasul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Marian Mauta, care a fost pus pe lista de transferari de catre Emil Sandoi, a revenit ieri dupa o operatie de menisc. Mauta este refacut si pregatit sa-si reia antrenamentele, asteptind sa aiba o discutie cu Sandoi in privinta viitorului sau. Acesta doreste sa se desparta de gruparea gorjeana, chiar daca mai are un an contract cu Pandurii, fiind afectat de faptul ca a fost pus pe liber de catre antrenorul tirgujienilor. Mauta ar agrea chiar si un imprumut la o echipa mai aproape de casa si spera ca oficialii de la Pandurii nu-i vor face greutati in privinta actelor de transfer. Directorul de imagine Viorel Temelescu i-a comunicat fotbalistului ca nu mai este transferabil si l-a trimis sa lamureasca cu Sandoi statutul sau la formatia din Tirgu Jiu.

Cupa Minerul incepe astazi

Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia organizeaza, in perioada 30 iulie – 1 august, un turneu de fotbal dotat cu Cupa Minerul, fiind invitate sa participe sase formatii. Pandurii Tirgu Jiu, Minerul Motru, Jiul Petrosani, FC Caracal, Minerul Matasari si Vointa Bucuresti sint echipele care isi vor disputa timp de trei zile trofeul pus in joc.

In prima grupa au fost repartizate Pandurii, Jiul si Vointa Bucuresti, iar in grupa a doua vor juca Minerul Motru, FC Caracal si Minerul Matasari. Jocurile din grupe se vor desfasura pe stadionul „Municipal“ din Motru in zilele de 30 si 31 iulie, de la orele 11.00, 16.00 si 18.00, iar finalele vor avea loc pe 1 august, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu.

Primul joc al turneului are loc astazi, de la ora 11.00, cind Pandurii intilneste pe Vointa Bucuresti. De la ora 16.00, FC Caracal joaca in compania divizionarei C Minerul Matasari, iar in ultimul joc al primei zile, echipa lui Emil Sandoi da replica „minerilor“ de la Jiul Petrosani. Vointa este o echipa de juniori mari, care a participat si anul trecut la acest turneu, atunci fiind remarcat actualul elev al lui Sandoi, Lacoviste.

In a doua zi a competitei, de la ora 11.00, Minerul Motru joaca in compania echipei Minerul Matasari, iar de la ora 16.00 Jiul Petrosani intilneste Vointa Bucuresti. In ultimul meci din grupe, Minerul Matasari joaca impotriva formatiei lui Nae Ungureanu, FC Caracal. Duminica, 1 august, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu, au loc finalele. De la ora 9.00, ocupantele locurilor secunde din fiecare grupa isi disputa finala mica, iar de la ora 11.00 are loc ultimul act al competitiei, intre cistigatoarele celor doua serii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS