16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportContra a fost titular la Atletico

Contra a fost titular la Atletico

Fundasul roman Cosmin Contra a jucat pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa, Atletico Madrid, a cistigat-o in deplasare in fata sirbilor de la OFK Belgrad. „Gurita“ a primit si un cartonas galben in minutul 34. Pentru gazde a marcat Simic (’54), in timp ce golurile madrilenilor au fost reusite de Ibagaza (’18), Torres (’41-pen.) si Simeone (’66).

Atacantul roman Florin Bratu a fost introdus in locul lui Bagayoko in minutul 81 al partidei pe care noua sa echipa, FC Nantes, a pierdut-o in Cehia, scor 0-1, in fata formatiei Slovan Liberec. Golul gazdelor i-a apartinut internationalului ceh Pospisil (26).

In schimb, fundasul Marius Baciu nu a fost convocat pentru jocul pe care formatia sa, Lille, l-a cistigat pe teren propriu in fata croatilor de la Slaven Belupo. Golurile gazdelor au fost inscrise de Landrin (‘8), Brunel (’29) si Acimovici (’48).

Celelalte rezultate: Esbjerg (Danemarca) – Schalke 04 (Germania) 1-3 (Lucena ‘8 – Ailton ’40, Hanke ’71, Altintop ’87); RC Genk (Belgia) – Uniao Leiria (Portugalia) 0-0; Villarreal (Spania) – Hamburg SV (Germania) 1-0 (S. Anderson ’62 – pen.).

Partidele retur vor avea loc pe 4 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS