17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei stelisti si doi dinamovisti, printre achizitii

Trei stelisti si doi dinamovisti, printre achizitii

Pentru a avea sanse sa indeplineasca obiectivul propus, promovarea, conducerea divizionarei B, FC Caracal, se mai afla in cautare de jucatori. Ieri, oficialii formatiei oltene s-au intilnit, la Bucuresti, cu principalul Stelei, Victor Piturca, pentru a perfecta transferurile lui Alexandru Piturca si Daniel Orac. In urma discutiilor, viitoarea echipa FC Caracal s-a ales, pe linga cei doi jucatori, si cu un al treilea, Mihaita, un fotbalist de banda stinga, de 21 de ani, toti trei urmind sa ajunga in „orasul minunilor“ sub forma de imprumut.

„In principiu, noi ne-am inteles cu clubul, ramine sa discutam si cu jucatorii, sa le spunem ce le putem oferi. Oricum, nu cred ca vor fi probleme in a obtine acordul lor. De obicei, jucatorii de pina la 22 de ani se duc acolo unde le cere clubul mama“, a precizat Jean Nitulescu, managerul general al divizionarei B.

Pe linga cei doi, oltenii mai incearca sa obtina acordul lui Dinamo pentru doi fotbalisti care au activat ultima data la ARO Cimpulung, formatie retrogradata in Divizia C, dar care, neoficial, este „satelit“ al celor din „Stefan cel Mare“. Este vorba de atacantul Petrescu si de Andrei, pentru care FC Caracal trebuie sa se inteleaga mai intii cu „ciinii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS