7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRuptura intre Papura si Rednic?

Ruptura intre Papura si Rednic?

Meciul pierdut de Universitatea Craiova in fata echipei poloneze Legia Varsovia, cu scorul de 5-1, a aprins spiritele in lotul condus de Mircea Rednic. Tehnicianul Universitatii a fost foarte suparat pe evolutia elevilor sai in partida cu lesii, acuzind in special defensiva condusa de capitanul Corneliu Papura. Sustinind ca Papura a tratat cu superficialitate disputa cu echipa poloneza, „Puriul“ a hotarit sa-i retraga acestuia banderola de capitan, pe care i-a incredintat-o lui Mihaita Plesan.

Surse din cadrul lotului Universitatii au declarat ca, nemultumit de noul sau statut in echipa alb-albastra, Corneliu Papura a avut un schimb dur de replici cu Rednic, in urma caruia tehnicianul oltenilor a decis sa nu-l titularizeze pe fostul capitan al alb-albastrilor in meciul de aseara cu Ferencvaros.

Contactat telefonic, antrenorul Mircea Rednic a negat ca a avut un conflict cu Papura, recunoscind insa ca acesta nu va mai fi capitanul Universitatii: „Nu m-am certat cu Papura, dar l-am trecut pe banca de rezerve pentru ca a jucat prost in meciul cu Legia. Noul capitan al Universitatii va fi Mihaita Plesan“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS