15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRubenilson - mai bine platit decit Plesan

Rubenilson – mai bine platit decit Plesan

Ultima achizitie oficiala a Universitatii, atacantul brazilian Marco Ferreira Rubenilson, va cistiga aproximativ 60.000 de dolari pentru un an petrecut in Banie, avind si optiune de prelungire pe inca doi ani. Venit la Universitatea la chemarea lui Mircea Rednic, cu care a fost coleg la Standard Liege, „Ruby“ doreste sa ramina in Craiova atit timp cit echipa este antrenata de fostul sau coechipier, existind si o clauza in acest sens.

Conform spuselor directorului sportiv Ovidiu Costesin, Rubenilson nu ar fi semnat inca un contract, dar s-a inteles in acest sens cu Mircea Rednic. Presedintele Badea nu a putut fi ieri contactat, pentru a confirma intelegerea cu jucatorul brazilian. De remarcat ca Rubenilson va fi al treilea jucator in topul celor mai bune contracte la Universitatea, dupa Jerry Gane, cu, se pare, 150.000 de dolari, si Jeremy Njock, platit cu 70.000 de dolari pe sezon, dar camerunezul are de achitat si citeva amenzi, in urma repetatelor acte de indisciplina.

Rubenilson va cistiga in urmatorul an competitional mai mult decit cel mai curtat jucator oltean, Mihaita Plesan, care va primi 50.000 de dolari, suma pentru care internationalul Universitatii a acceptat si anularea clauzei de reziliere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS