24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMircea Lucescu si-a laudat echipa

Mircea Lucescu si-a laudat echipa

Tehnicianul roman al formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a laudat prestatia echipei sale in Supercupa Ucrainei, pierduta simbata seara cu scorul de 7-6, dupa executarea loviturilor de departajare, in fata campioanei en-titre, Dinamo Kiev.

„A fost un meci foarte frumos. Ambele echipe si-au dorit victoria, dar n-a fost sa fie. Barcauan si Stoican au ratat citeva ocazii bune de gol“, a spus Lucescu, care nu a comentat daca la reusita echipei din Kiev a fost sau nu ofsaid.

„Dupa golul primit, am avut initiativa si am jucat foarte bine in repriza a doua, cind am ratat multe ocazii. La penaltiuri intotdeauna este o loterie, iar, din pacate, un meci asa important s-a jucat in debutul sezonului. Cred ca ar fi fost mai bine sa se joace spre mijlocul competitiei interne. Oricum, joi (miine – n. r.) vom avea primul meci de campionat, derbiul cu Dinamo Kiev, si vrem sa ne luam revansa“, a spus antrenorul roman, care a anuntat ca portarul croat Pletikosa este in continuare accidentat si ca doreste sa se desparta de fundasul bulgar Predrag Pazin.

Unele surse relateaza ca Sahtior Donetk ar fi in discutii pentru transferul fundasului italian Andrea Barzagli (de la Chievo Verona), de 23 de ani, care a avut un rol esential in cistigarea Campionatului European de tineret, in luna mai, de catre Italia. Barzagli mai are o ofera si de la Internazionale Milano.

De partea cealalta, Dinamo Kiev, care se aratase interesata de fundasul roman Sorin Ghionea, de la Steaua Bucuresti, este foarte aproape de a-l achizitiona pe fundasul camerunez de 27 de ani Lucien Mettomo, de la FC Kaiserslautern. Potrivit cotidianului german Sport Bild, gruparea ucraineana ar fi oferit 500.000 de euro, dar clubul din Bundesliga doreste un milion de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS