10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu, Flauto sau Nae?

Bornescu, Flauto sau Nae?

Mircea Rednic a spus, zilele trecute, ca este in cautarea unui al doilea portar, ca „back-up“ pentru Adnan Guso. Mihai Tataru urmeaza sa fie imprumutat unei alte formatii, iar Banica si Vulpescu vor apara poarta echipei „satelit“, Universitatea II. La antrenamentul de ieri-dimineata a venit un goal-keeper din Italia, Alessandro Flauto. Acesta are 22 de ani si a jucat la o echipa din campionatul „Dilletanti“, din jurul Florentei. Clubul craiovean continua negocierile pentru Bornescu, de la FC Craiova, pentru care, initial, a fost solicitata o suma prea mare, iar o varianta de ultima o ora pare a fi Eugen Nae.

Nae a fost al treilea portar al Stelei, dupa Hamutovski si M. Tudor, dar si-a incheiat contractul cu formatia din Ghencea, putind fi achizitionat fara nici un ban de Universitatea. Mircea Rednic s-a aratat interesat de Nae in returul campionatului trecut, la fel ca si de Falemi, Mutica si Aliuta.

Aseara, la antrenamentul alb-albastrilor a mai participat un portar, Badescu, care are 18 ani si a aparat in turul campionatului trecut la CFR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS