16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a renuntat la Miclea, Ungureanu si Tataru

S-a renuntat la Miclea, Ungureanu si Tataru

Pina in prezent, Mircea Rednic este multumit de randamentul pe care-l dau jucatorii la sedintele de pregatire, majoritatea fiind bazate pe alergari si forta, in doar citeva alb-albastrii vazind si mingea. Totusi, la antrenamente, antrenorul Universitatii i-a impartit pe jucatorii sai in mai multe grupe, deoarece „citiva mai au de recuperat in privinta pregatirii“ si asa se face ca unii fotbalisti mai intirzie pentru o tura in plus la finalul sedintei de pregatire. Rednic nu ii va lua in Austria pe Miclea si Ungureanu, doriti de Emil Sandoi la Pandurii Tirgu Jiu si de Nicolae Ungureanu la FC Craiova, si nici pe Tataru, caruia urmeaza sa i se gaseasca echipa. La Universitatea II vor apara Banica si Vulpescu, urmind ca rezerva lui Guso sa fie aleasa in zilele urmatoare, prima optiune fiind goal-keeper-ul de la FC Craiova, Bornescu.

La antrenamentele de ieri a aparut si un tinar mijlocas, Florin Hoban, de 19 ani, care a evoluat in liga a treia germana si a fost adus de un impresar pentru a fi vazut de antrenorul Universitatii. In cazul in care va fi pastrat, Hoban va juca la echipa a doua a clubului craiovean.

Rednic intentioneaza sa abordeze campionatul cu 23 de jucatori, dintre care trei portari, avind posibilitatea de a apela si la unii componenti ai echipei-satelit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS