17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a promis ca vine astazi

Njock a promis ca vine astazi

La o saptamina de la reluarea pregatirilor, camerunezul Jeremy Njock s-a hotarit in sfirsit sa-l anunte pe presedintele Pavel Badea ca intirzie din cauza unor probleme pe care le are de rezolvat in Germania. Negind ca ar fi dat probe de joc la o echipa din Franta, atacantul care pretinde ca are 23 de ani i-a promis lui Badea ca ajunge astazi la Craiova pentru a se prezenta la antrenamente.

„Ca de obicei, Njock este in intirziere. M-a sunat din Germania si mi-a spus ca nu a dat probe de joc in Franta. Este o informatie pe care vreau sa o verific, deoarece Njock, in general, mai pacaleste lumea“, a comentat presedintele oltean.

Mircea Rednic a anuntat ca Njock va merge in turneul din Austria doar daca va reusi sa recupereze timpul pierdut de la reluarea pregatirii. „Njock nu a dat dovada de respect fata de antrenor, colegi si chiar suporteri. Nu pot sa-i tolerez intirzierea pentru ca se creeaza un precedent si s-ar putea sa vina unii jucatori abia la mijlocul campionatului“, si-a precizat antrenorul Universitatii pozitia fata de golgheterul echipei din sezonul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS