22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPires vrea ca Portugalia sa cistige Euro 2004

Pires vrea ca Portugalia sa cistige Euro 2004

Internationalul francez Robert Pires a spus ca isi doreste ca Portugalia sa cistige editia din acest an a Campionatului European de fotbal. „Ma bucur foarte mult pentru Portugalia. In calitate de fiu al Portugaliei, vreau ca aceasta tara sa cistige. Am vazut Portugalia in meciul cu Anglia si cred ca poate ajunge in finala si poate cistiga Euro 2004“, a spus mijlocasul francez, care evolueaza la echipa engleza Arsenal Londra.

Fotbalistul francez s-a nascut in ianuarie 1973, la Reims, unde tatal sau, Antonio, originar din Ponte de Lima (nordul Portugaliei), s-a mutat pentru a evita inrolarea in armata.

Reprezentativa Frantei a fost eliminata in sferturile de finala la Euro 2004, de selectionata Greciei, care a invins cu scorul de 1-0. Referitor la prestatia nationalei sale la turneul final din Portugalia, Pires a spus ca jucatorii francezi se concentreaza deja asupra urmatoarei competitii. „Viata merge inainte. Vom incerca sa schimbam anumite lucruri. Vom avea un nou selectioner. Unii jucatori vor parasi echipa nationala, insa noi trebuie sa ne concentram deja pentru urmatorul obiectiv: prezenta la Cupa Mondiala din 2006“, a explicat Robert Pires.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS