21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPe linga antrenori, se cauta si finantatori!

Pe linga antrenori, se cauta si finantatori!

Intrata in iarna in „era Paul Valuta“, gruparea din Parcul „Romanescu“ este acum iarasi intr-un moment de schimbari sau cel putin asa percepem noi evenimentele. Argumente? S-a vorbit de noi finantatori, alti antrenori, o noua locatie pentru desfasurarea meciurilor (Caracal) samd.

Jean Nitulescu, presedintele executiv al FC Craiova, a spus ieri: „Nu pot eu sa va ofer informatii de ultima ora, ci doar domnul Paul Valuta deoarece, in calitate de patron, dumnealui poarta discutii cu posibili antrenori la FC Craiova. Pot doar sa va confirm numele a doi jucatori noi, Ciobanu si Stroescu“.

Nici patronul Paul Valuta nu ne-a oferit informatii de ultima ora, invitindu-ne la o discutie „live“. Oricum, acesta a admis ca FC Craiova este intr-o situatie aparte, dar a tinut sa precizeze ca nu este singurul vinovat: „Am preluat in iarna doar 50 la suta din actiuni, iar fratii Mihailescu nu si-au respectat angajamentele si promisiunile“. Des-pre negocierile din aceste zile, Paul Valuta a punctat: „N-am numit, intr-adevar, antrenorii, dar am purtat multe discutii cu mai multi tehnicieni. In aceasta saptamina o sa-i numesc. Am vorbit cu Silviu Lung, Nae Ungureanu, Doru Isac, (ultimul aflat in Arabia Saudita, antrenor la Al Hilal, juniori, n.r.), dar si cu altii pe care nu pot sa-i nominalizez acum. Sint, cum se spune, pe ultima suta de metri sa bat palma cu un antrenor… Am purtat discutii si cu jucatori… Caut mai departe si finantatori!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS