14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUn meci care poate da sens derbiului

Un meci care poate da sens derbiului

Rulmentul – Pandurii

• Stadion „Rulmentul“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Rulmentul: Mirancea – M. Gheorghe, Cusca, Pasca – D. Ghita, I. Anghel, Mitroi, M. Bratu, Ene – Cojocaru, Voicila. Antrenor: G. Lungu.

Pandurii: Lung – Mauta, C. Popescu, Kareem – Popete, Nica, Lacoviste, Ursu, A. Popescu – Vintilescu, Lapadat. Antrenor: E. Sandoi.

• Vor arbitra: S. Altmayer – N. Meghesan, S. Martin.

• Observator: A. Comsa.

Inaintea jocului direct dintre singurele echipe care mai pot emite pretentii la promovare din seria a doua a Diviziei B, Pandurii Tirgu Jiu este obligata sa obtina toate punctele in deplasarea de la Alexandria pentru ca derbiul cu Sportul Studentesc sa pastreze incarcatura unui joc decisiv. Un rezultat de egalitate sau o infringere a echipei lui Sandoi ar compromite in mare masura si asa slabele sperante ca municipiul Tirgu Jiu sa se afle din sezonul viitor pe harta diviziei A.

Gruparea din Alexandria este una dintre revelatiile turului, in cele opt etape consumate pina acum pierzind un singur meci, in deplasare, cu formatia gorjeana Minerul Motru. Antrenorul tirgujienilor, Emil Sandoi, a tratat meciul cu multa seriozitate si a plecat spre Alexandria inca de joi, „pandurii“ fiind cazati la Caracal pina cu citeva ore inaintea fluierului de inceput.

Fara patru titulari, Radoi, Arcanu, I. Stefan si Trofin, primii trei suspendati, iar ultimul accidentat, Sandoi a exersat in jocul scoala de la mijlocul saptaminii mai multe variante de inlocuire a acestora, nefiind multumit de evolutia mijlocasilor care au evoluat in spatele virfurilor. Nigerianul Kareem, care a debutat cu o etapa in urma la Pandurii, este anuntat titular, el impresionindu-l pe tehnician prin jocul simplu si eficient cu ocazia meciului test. Sandoi s-a declarat insa satisfacut de felul cum au abordat posibilii titulari jocul scoala de miercuri, sustinind ca „daca jucam asa si la Alexandria batem cu siguranta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS