8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Stoina vizeaza promovarea

Petrolul Stoina vizeaza promovarea

In seria a sasea a Diviziei C, doua dintre echipele gorjene sint implicate in jocuri pentru care rezultatul final este decisiv in privinta viitorului acestor grupari. Meciurile se vor disputa astazi, de la ora 17.00.

Petrolul Ticleni – Minerul Matasari

La Ticleni, Petrolul primeste pe teren propriu vizita unei echipe fara griji, Minerul Matasari, pentru gazde un alt rezultat in afara victoriei condamnindu-i definitiv la retrogradare. Nici cele trei puncte nu le garanteaza salvarea, insa, atita timp cit exista sanse teoretice de a evolua si in sezonul viitor in Divizia C, petrolistii sint obligati sa incerce.

Inter Petrila – Petrolul Stoina

La polul opus se afla o alta echipa petrolista, Stoina, care este principala contracandidata la promovare a „minerilor“ din Moldova Noua. In opinia presedintelui Cornel Pirvan, jocul cu Inter Petrila din deplasare este unul dintre cele doua hopuri care despart echipa din Stoina de Divizia B: „Sigur, tragem la promovare. Avem doua hopuri, la Inter Petrila si cu Minerul Moldova Noua acasa. Daca trecem de ele sintem promovati.“ Celelalte partide: Minerul Mehedinti – Minerul Rovinari, Severnav – Senaco Novaci, Dierna Orsova – CS Vulcan, Minerul Moldova Noua – Politehnica Timisoara. Meciul Caromet Caransebes – Minerul Berbesti nu se disputa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS