14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStarea sanatatii lui Maradona s-a imbunatatit

Starea sanatatii lui Maradona s-a imbunatatit

Medicii care il ingrijesc pe Diego Armando Maradona au in vedere deconectarea sa de la aparatul de respiratie artificiala care il mentine in viata de duminica trecuta, dar continua sa fie rezervati in privinta evolutiei starii sale de sanatate.

Conform buletinului medical dat publicitatii de clinica in care este internat „El Pibe d’Oro“, dozele de medicamente utilizate pentru tratarea problemelor circulatorii ale fostului fotbalist au fost „usor reduse, incepind de joi, cu bune rezultate pentru moment“.

Medicii clinicii elvetiano-argentiniene au precizat ca s-a putut constata o „evolutie favorabila“ la nivel respirator. „Daca rezultatele examenelor pulmonare vor ramine adecvate, atunci se va face o evaluare privind deconectarea sa de la aparatul de respiratie artificiala“, se precizeaza in comunicat.

Dalma, fiica mai mare a lui Maradona, a spus ca, pe viitor, Diego se va bucura de mai multa atentie si ingrijire din partea familiei.

„Ma bucur ca tatal meu se simte mai bine“, a spus Dalma Maradona, multumindu-le suporterilor echipei Boca Juniors, care miercuri seara, pe stadionul „Bombonera“, la un meci de campionat, au cintat si s-au rugat pentru idolul lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS