7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCuplul Mergea-Tecau, in semifinale la Doha

Cuplul Mergea-Tecau, in semifinale la Doha

Perechea romana formata din Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Doha (Qatar), dotat cu premii de 15.000 de dolari.

In primul tur, cei doi tineri jucatori, capi de serie nr. 4, au dispus de cuplul Mohammed-Saadon Al Kawary (Qatar) / Abdul-Rahman Shehab (Brunei), cu 6-0, 6-4, iar in sferturi au trecut de germanii Patrick Knobloch / Simon Stadler cu 7-5, 6-2.

La simplu insa, atit Tecau cit si Mergea au fost eliminati. Daca primul a ratat calificarea pe tabloul principal, celalalt a pierdut in primul tur in fata slovacului Ladislav Svarc, cu 2-6, 3-6.

In satelitul de la Antalya (Turcia), cu premii de 25.000 de dolari, Gabriel Trifu (venit din calificari) l-a invins in primul tur pe turcul Baris Ergun, cu 6-3, 6-1, dar a pierdut la dublu, unde face pereche cu germanul Christopher Koderisch: 3-6, 4-6 in fata perechii austriece Andreas Fasching / Marco Mirnegg.

Tenismena Delia Sescioreanu a reusit calificarea pe tabloul principal al turneului feminin de la Dothan (SUA), dotat cu premii in valoare de 75.000 dolari, si a produs o mare surpriza in runda inaugurala, cistigind in fata americanei Mashona Washington, favorita numarul opt, cu 6-3, 6-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS