6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv pentru craioveni

Meci decisiv pentru craioveni

Universitatea Petrolul Craiova sustine astazi, de la ora 17.00, un meci decisiv pentru mentinerea in prima liga. Craiovenii vor intilni in sala sporturilor din Valea Vlaicii pe Bucovina Suceava, intr-un joc in care nu au decit varianta victoriei, in speranta ca vor prinde barajul de raminere in Liga.

In meciul tur, moldovenii s-au impus cu 26-20, dar astazi oltenii sint decisi sa ia cele doua puncte care i-au putea apropia de baraj, chiar daca pentru aceasta sint obligati sa cistige si urmatoarea confruntare de pe teren propriu, cea cu Safilar Arad.

Pentru acest meci, tehnicianul Universitatii, Sebastian Dobeanu, are la dispozitie tot lotul de jucatori, acestia avind insa mare nevoie si de aportul publicului, pentru ca Bania sa aiba si din sezonul viitor echipa in Liga Nationala.

Partidele de baraj se vor disputa in perioada 9-11 iunie, intr-o localitate neutra, care va fi stabilita de catre Federatie, urmind sa se intilneasca echipele situate pe locurile 11 si 12 din Liga Nationala cu formatiile clasate pe pozitiile secunde in cele doua serii ale Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS