21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham, mai ieftin decit Mutu?

Beckham, mai ieftin decit Mutu?

Cotidianul britanic The Sun sustine ca Chelsea il doreste pe mijlocasul englez David Beckham, dar va plati clubului Real Madrid doar zece milioane de lire sterline, mai putin decit a platit, de exemplu, pentru internationalul roman Adrian Mutu (15,8 milioane de lire sterline).

Intreprinzatorul spaniol Enrique Sobrino, candidat la presedintia clubului Real Madrid, a precizat ca, in cazul alegerii sale va renunta la Beckham, care a costat vistieria madrilena 25 de milioane de lire sterline. Anuntul a pus imediat in alerta pe Chelsea, dar miliardarul Roman Abramovici nu se va grabi sa semneze un cec gras pentru acest transfer. Magnatul rus crede ca il poate obtine pe Beckham cu doar zece milioane de lire sterline (circa 15 milioane de euro), pentru ca numai salariul capitanului Angliei se ridica la 120.000 de lire sterline pe saptamina.

O sursa din cadrul clubului Chelsea a declarat ziarului The Sun ca gruparea londoneza este interesata sa-l cumpere pe Beckham, daca Real va renunta la el, dar in nici un caz clubul madrilen nu va scoate un profit din acest transfer: „Chiar daca il cumperi cu zece milioane de lire sterline, daca adaugi salariul sau, pachetul se ridica la 40 de milioane de lire sterline“.

Casele de pariuri engleze acorda mari sanse de revenire a lui „Becks“ in Premier League, iar, daca acesta va ajunge pe „Stamford Bridge“, va completa lista cu cele mai importante transferuri ale lui Chelsea, care pina acum ii cuprinde pe Damien Duff (de la Blackburn Rovers, pentru 17 milioane de lire sterline), Hernan Crespo (Inter Milano, 16,8 milioane), Claudio Makelele (Real Madrid, 16,7 milioane), Adrian Mutu (Parma, 15,8 milioane), Juan Sebastian Veron (Manchester United, 15 milioane de lire sterline).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS