10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi se decid finalistele

Astazi se decid finalistele

Dinamo, FC Arges, Otelul si Gloria isi disputa astazi un loc in finala Cupei Romaniei. Dupa prima mansa a semifinalelor, pitestenii si galatenii pornesc cu avantajul unor victorii la limita, dar returul se anunta de foc, mai ales pentru argeseni.

Trupa lui Moldovan se prezinta in „Stefan cel Mare“ la adapostul victoriei cu 1-0 din Trivale, dar cum „ciinii rosii“ si-au propus ca obiectiv cistigarea trofeului este clar ca vor avea viata grea in „Groapa“. Partida dintre Dinamo si FC Arges va incepe la ora 21.00 (Prima TV) si va fi condusa la centru de Anton Helesteanu, ajutat la cele doua linii de Nicolae Meghesan si Claudiu Tripa.

In cea de-a doua semifinala, programata de la ora 15.00 (Prima TV), Otelul va primi vizita Gloriei, pe care a invins-o in prima mansa, in deplasare, cu 1-0. Echipa pregatita de Cirtu isi joaca astazi o carte mare, in caz de calificare avind asigurat un loc de UEFA, daca Dinamo ajunge in finala si cistiga campionatul. Partida de la Galati va fi arbitrata de Augustus Constantin, asistat de Costin Florescu si Aurel Florescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS