21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportHakan Sukur este acuzat ca strica relatiile din echipa

Hakan Sukur este acuzat ca strica relatiile din echipa

O posibila explicatie pentru care Galatasaray nu a mai avut in acest sezon evolutiile si rezultatele cu care ii obisnuise pe suporteri este atmosfera din sinul echipei. Un component al Galatei, care nu a dorit ca numele sa ii fie dat publicitatii, a afirmat ca in rindul jucatorilor s-au format „bisericute“ care nu sint benefice in relatiile dintre fotbalisti, acestea manifestindu-se chiar si in timpul jocului. Fotbalistul respectiv a tinut sa-l anunte si pe Hagi ca s-ar putea sa aiba aceeasi soarta ca si Terim daca nu desfiinteaza „clica“ al carui sef este atacantul Hakan Sukur.

„Fatih Terim era o persoana minunata, cu sufletul curat. Acum a venit Hagi, care este disciplinat, corect, cunoaste foarte bine fotbalul, dar nu stie ce se intimpla in echipa. Antrenorul nostru vrea in primul rind sa intareasca legaturile de prietenie dintre jucatori, insa acest lucru este imposibil atita timp cit in echipa se afla Hakan Sukur“, a precizat jucatorul in cauza.

Componentul „Cim-Bom“ considera ca principala cauza a rezultatelor slabe inregistrate in ultimele etape este reprezentata de faptul ca, in urma formarii unor grupuri de fotbalisti, s-a pierdut spiritul de echipa. „Hakan Sukur, dupa ce a revenit la Galatasaray, a avut un comportament de neinteles fata de noi si cind spun noi ma refer la cel putin 15 jucatori din echipa. El nu a discutat cu nimeni in afara de Hasan Sas si Sabri Sarioglu. Acestui grup i s-a alaturat, ulterior, si Necati Ates“, a mentionat jucatorul.

„Sukur este omul presedintelui“

Fotbalistul a mai afirmat ca alti doi sau trei jucatori au incercat apoi sa intre in grupul atacantului Hakan Sukur, pentru a se simti in siguranta. „Tuturor le era frica de Hakan Sukur, pentru ca se spunea despre el ca ar fi omul presedintelui clubului, Ozhan Canaydin. Cel mai rau este ca formarea acestor grupuri afecteaza si jocul echipei. De exemplu, Sabri a incercat de fiecare data sa le paseze cit mai mult lui Hakan Sukur si Hasan Sas. Toata echipa stie ca acesti trei jucatori se cauta cu privirea atunci cind trebuie sa paseze“, a adaugat jucatorul.

Componentul echipei antrenate de Hagi a precizat ca fostul tehnician, Fatih Terim, a aflat de la un fotbalist ca Sukur strica relatiile dintre jucatori. „El l-a mustrat apoi, pe Hakan Sukur, in cadrul unei sedinte, iar la scurt timp dupa aceasta discutie a demisionat“, a spus fotbalistul, care spera ca „Regele“ sa nu aiba aceeasi soarta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS