11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR a pierdut acasa

DWAR a pierdut acasa

In etapa a cincea din returul Diviziei A de handbal feminin, DWAR Craiova a pierdut pe teren propriu confruntarea cu Unirea Sinnicolaul Mare. Oaspetele s-au impus cu 26-25, dupa ce la pauza au condus cu 13-11.

Aureolate dupa victoria obtinuta runda trecuta pe terenul liderului, Universitatea Timisoara, craiovencele au tratat cu usurinta disputa cu Unirea, iar acest lucru le-a costat scump. Jocul a fost echilibrat, dar asta numai datorita gazdelor, care s-au dovedit lipsite de concentrare, ratind multe situatii de a marca, dintre care cinci aruncari de la 7 metri (patru in numai trei minute). In schimb, handbalistele din Sinnicolaul Mare si-au vazut de treaba si au evoluat cu curaj, conducind mereu la unu sau doua goluri diferenta.

Cu toate acestea, Unirea s-a impus cind mai erau 30 de secunde din meci, in urma unei lovituri de la 7 m usor acordata de arbitri, fiind mai degraba o fortare in atac, dupa ce Ionel egalase cu citeva zeci de secunde inainte.

A fost un joc cu numeroase eliminari, de ambele parti, in plus Bucur (’40), de la oaspete, si Sanda (’42), de la gazde, fiind descalificate. Mai mult, in ultimul minut, echipele au avut in teren cite patru jucatoare de cimp.

Tehnicianul oltencelor, George Burcea, a folosit urmatoarea formatie: Bobolocu – Ionel (2), Tanase (6), Sanda, Sirbu (3), Rusan (8), Stoicea (2). Au mai jucat: Bratu (3), E. Ecaterinescu (1) si Stinga. In ciuda acestui esec, DWAR se mentine pe locul trei in clasament, cu 17 puncte, pe primele pozitii afindu-se Universitatea Timisoara, 23 de puncte, si CSM Sibiu, 21 de puncte. Etapa viitoare, programata pe 17 aprilie, echipa craioveana se va deplasa la Medias.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS