21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictoria, singura varianta a oltenilor

Victoria, singura varianta a oltenilor

FC Craiova – Inter Pitesti

• Stadion „Extensiv-Parc“, astazi, ora 11.00

• Formatii probabile: FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Totoroata, Saceanu, Cristescu, Dina, Corneanu (Velcovici) – Mitrita, Scarlat. Director tehnic: Nicolae Ungureanu. Inter Pitesti: Pampea – M. Dumitru, A. Georgescu, C. Serban, Zgabarus – Murineanu, Forna, Baita, Ciurea – C. Popa, Disney. Antrenor: Marin Duna.

• Vor arbitra: V. Berbecaru – B. Medrea, A. Ionescu.

Meciul de astazi se anunta aprig, ambele formatii avind ambitii proprii. Fosta echipa antrenata de Nae Ungureanu, Inter Pitesti, vine in Banie aureolata de o victorie surprinzatoare in fata revelatiei acestui sezon, Pandurii Tirgu Jiu. Gazdele revin in Parc dupa o evolutie modesta in etapa precedenta, Juventus – FC Craiova 1-0, infringere care s-ar fi putut evita.

Antrenorul principal Eugen Neagoe – care joi a trecut cu brio examenul de avansare de la Scoala Nationala de Antrenori – a spus ieri: „Juventus n-a aratat o superioritate evidenta, iar noi am pierdut pe mina noastra. O greseala colectiva a echipei a condus la inscrierea golului gazdelor, dar apoi, inexplicabil, nu am reusit sa-i surprindem pe adversari, desi acestia au cazut fizic in repriza a doua. Important este ca in meciul cu International Pitesti sa facem tot ce este posibil ca victoria sa fie a noastra. Alta varianta nici nu exista!“

Pentru directorul tehnic Nae Ungureanu, acest meci are o incarcatura aparte, deoarece, reamintim, conducatorii de la International Pitesti l-au demis, anul trecut, fara nici un motiv. Corectez, un motiv a existat: verticalitatea lui Ungureanu!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS