16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea a incheiat campionatul cu o infringere

Universitatea a incheiat campionatul cu o infringere

In ultima etapa a returului ligii secunde (A2) de volei feminin, Universitatea Craiova a fost invinsa simbata, pe teren propriu, cu 3-0 (21, 20, 22), de catre CSM Lugoj. Dupa ce au pierdut la mijlocul saptaminii trecute cele doua meciuri disputate la Cluj, cu Universitatea Jolidon, craiovencele nu au reusit sa faca fata voleibalistelor din Lugoj, care incearca sa prinda un loc in prima liga.

In disputa cu echipa banateana, clasata pe locul doi, oltencele nu au jucat deloc rau, tinindu-se de adversare pina in finalul seturilor, cind acestea s-au desprins decisiv gratie experientei superioare.

In acest ultim meci, tehnicianul Universitatii, Adrian Cotoranu, a folosit urmatorul sextet: Dina, Sticlaru, Paraschiv, Filimon, Ciorteanu, Anghelut. Libero: Manciu. Au mai jucat Solcanu si Feraru.

Pentru oltence, clasate pe ultimul loc (cinci), campionatul a luat sfirsit, urmind sa se prezinte la toamna la startul unui nou sezon (A2), in timp ce celelalte patru ehipe din serie vor intra in turneul de play-off.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS