3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan doreste sa joace din nou in Liga Campionilor

Moldovan doreste sa joace din nou in Liga Campionilor

Dupa ce a marcat 16 goluri in 13 meciuri de la revenirea in campionatul francez, Viorel Moldovan, devenit vedeta lui FC Nantes, se gindeste sa joace in cea mai importanta competitie europeana.

Constient ca nu mai are decit doi-trei ani de cariera la nivel inalt, Moldovan a afirmat ca ar dori sa evolueze din nou in Liga Campionilor. „Sint foarte linistit, nu ma simt presat de viitor. Stiu ca mai am de jucat doi sau trei ani si mi-ar placea sa mai evoluez in Liga Campionilor inainte de a-mi incheia cariera. Am participat in aceasta competitie cu Grasshopper Zurich si FC Nantes si visez sa revin acolo, poate chiar cu actuala mea formatie“, a explicat romanul, care a lasat sa se inteleaga ca exista si posibilitatea de a parasi gruparea „canarilor“.

Moldovan, care este dorit in continuare de conducerea lui Nantes, a recunoscut ca a avut contacte cu italienii de la Bologna si cu doua cluburi engleze de elita, Fulham si Bolton, dar nu le-a dat nici un raspuns.

Nu se gindeste la titlul de golgheter

Desi seria sa de goluri este impresionanta, isprava din ultima etapa stind marturie (Moldovan a reusit un hat-trick cu care a invins de unul singur pe Montpellier, scor final 3-2), atacantul roman afirma ca nu-l intereseaza in mod deosebit titlul de golgheter in Premier Division. „Nu ascund faptul ca ma uit la clasamentul golgheterilor (are 11 goluri marcate in campionat – n.r.), dar nu mi-am propus un obiectiv anume. Vreau doar sa vad pina unde pot sa ajung. As prefera sa cistig Cupa Frantei si Liga si sa ramin cu 11 goluri in campionat“, a spus Viorel Moldovan, care, la 31 de ani, traieste o a doua tinerete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS