17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLeu si Dabuleni, la faza zonala

Leu si Dabuleni, la faza zonala

Pe bazele sportive ale scolilor „N.B. Locusteanu“, din comuna Leu, si Scolii generale din Poiana Mare s-a desfasurat recent faza locala a Campionatelor Nationale scolare la fotbal, rezervate elevilor de gimnaziu din mediul rural.

Competitia intre clasele mici (a III-a si a IV-a) a avut loc la Leu si a fost cistigata de echipa gazda, ASS Olimpia Leu, care a invins ambele adversare, ASS Viitorul Unirea si ASS Viitorul Bralostita. Locul doi a revenit scolii din Unirea.

Micutii din Leu, pregatiti de profesorul Andrei Onea, vor reprezenta Doljul la faza zonala, care va avea loc in luna mai, unde spera sa obtina un rezultat cit mai bun. Duelul claselor V – VIII, desfasurat la Poiana Mare, a fost cistigat de Vulturii Dabuleni (profesori S. Domozina si C. Nistor ), echipa care va participa astfel la urmatoarea faza, pe locul doi clasindu-se Scoala Farcas (profesor Anca Busu), iar pe pozitia a treia Vointa Cerat (profesor Daniel Hristea). In aceasta competitie mai intrasera scolile din Bralostita, Lesile, Pielesti, Verbita, Bucovat, Leu si Unirea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS